Szolgáltatásaink - Termékfotózás

A magas piaci pozíció egyik kulcsa az, ha termékeit megfelelően, vásárlásra ösztönzően tudja bemutatni vevői számára. Ebben segítenek a nagy műgonddal, saját stúdiónkban készített elsőrangú WebDeb-féle termékfotók!

Minőségi terméket csakis minőségi termékfotó prezentálhat!

A webshopok kapcsán sokan azt hozzák fel hátrányként, hogy az online üzletek nem adnak lehetőséget arra, hogy fizikai kontaktusba kerüljön a vásárló a termékkel. Éppen ezért Önnek a lehető legjobb minőségben, minden pozícióban, szögben be kell tudni mutatni a termékpalettáját, mert a vevők csak arra mondanak igent, annak szavaznak bizalmat, amit kellően megismertek. A rossz minőségű képek hanyagságot, nemtörődömséget sugallnak, amatőr cégre vallanak, a kevés fotó pedig azt sejteti, hogy valami „sus-mus” van a dologban, s Önnek nem tiszták a szándékai a termékkel, rejtegetni valója van. A prémium minőségű képek viszont csakis prémium minőségű terméket fémjeleznek!

Gondolhatná azt, hogy egy csúcsmobillal vagy egy jobbféle kompakt géppel Ön, vagy akár titkárnője is tud készíteni néhány fotót a webshopra, de sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a képek egyáltalán nem, vagy csak ideig-óráig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Hogy miért?

A termékfotózás egy összetett folyamat, a fotográfia egy külön területe, amelyet csak profikra szabad bíznia!

A termékfotózásnál, majd az azt következő utómunkálatok során számos szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy a weboldalra felkerült termékképek, információk által Ön még több eladással számolhasson. Figyelnünk kell a fényviszonyokra, a tárgyak alakja textúrája révén létrejövő vizuális imázsra, a pozíciókra és szögekre stb. A képeken minden részlet fontos, így a pontos, igényes munka alapkövetelmény ezen a területen.

A termékfotózás kiterjesztett változata az, amikor már nemcsak 2D-ben, hanem 3D-ben is megjelenik a vásárló előtt egy bizonyos termék. A 360 fokban forgatott dokumentációk sokkal eredményesebb lehetnek, hiszen csaknem megteremtik a fizikai kontaktust, így sokkal ösztönzőbbek vevői számára. Nagyfokú vizuális érzékenységünk, termékfotózásban és egyéb grafikai programok által szerzett tapasztalatunk most Önnek is segíthet abban, hogy versenyelőnyhöz jusson a piacon a minőségi, látványos, eladást generáló termékfotók által.

A termékfotózást kiegészítendő vállaljuk termékeinek elnevezését, rövid és hosszú leírásának, a képeken elhelyezett információs felületek szövegezését is.

A termékfotózás menete:

  1. Az ajánlatkérés után felvesszük Önnel a kapcsolatot, meghallgatjuk egyedi igényeit, s tanácsokkal látjuk el Önt, miközben termékeiről, s a fotózni kívánt tárgyakról is begyűjtjük az információkat.
  2. Elküldjük árajánlatunkat az Ön számára.
  3. A termékeket bekérjük, majd saját stúdiónkban lefotózzuk azokat.
  4. A képeken elvégezzük a szükséges utómunkálatokat, igény esetén az extra munkálatokat (3D-s megjelenítés, szövegírás stb.) is kivitelezzük.
  5. Együtt örülünk Önnek a cége sikerének!

Igényelje termékfotózás szolgáltatásunkat, hogy cégünk kifinomult vizuális világa az Ön vállalatának is meghozza a sikert!

További szolgáltatásaink:

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére