Szolgáltatásaink - Szövegírás

honlapszövegek, PR cikkek, blog, közösségi oldalak...

Hogyan kerülhet weboldala a Google előkelő helyére? Hogyan ragadja és tartsa meg honlapja látogatóinak figyelmét? Milyen marketingfogások által tudja az Ön weblapja, webáruháza vásárlásra és az Ön által kínált szolgáltatás igénybevételére ösztönözni a látogatókat? Miként válik honlapja informatívvá, pezsgővé, élettel telivé, vagyis egy olyan platformmá, ahol hasznos és élvezetes a böngészés? Mi, a WebDebnél minderre tudjuk a választ!

Hatékony, egyénre szabott, látogatócsalogató webszövegeket, PR és marketingtartalmakat, közösségi médiában alkalmazható megoldásokat kínálunk, melyekkel Ön szakszerű módon tudja kommunikálni cége értékeit, miközben marketing szempontokat is érvényesít! A WebDeb szöveg tehát bemutat, elad, bizalmat kelt – 3 in 1!

Miért van szükség professzionális tartalomra az Ön weboldalán?

Ahogyan Scullynak Murderre, Michaelnek Kittre, Pókembernek a hálójára, Tarzannak az indáira vagy a magyar focinak a csodára, olyan módon van szüksége az Ön weboldalának is a profi honlapszövegre! A webtartalom minősége vall a vállalkozás nívójáról, elsőrangú termékpalettát és szolgáltatási kört csak elsőrangú szöveggel lehet eladni! Ne feledje, a honlapja, így cége sikere nagyban függ az internetes jelenléttől, s annak színvonalától!

A jó webtartalom frappáns, információdús, figyelemfelkeltő, pontosan van szerkesztve és közérthetően mutatja be az Ön cégét, terméket, szolgáltatásait. Sajnos sokan úgy tartják, hogy értékes webszövegeket bárki tud írni, hiszen általános iskolás korában mindenki megtanulta a betűvetést, az adott iparág képviselőinek kisujjában van a szakma minden egyes szegmense, tudják, hogyan működnek a konkurencia webes megoldásai, s gyakran kényszerülnek arra, hogy végignézzék, hallgassák a reklámblokkokat. Ez azonban alapvetően kevés ahhoz, hogy tartós eredményt hozó webszövegeket készítsenek weboldukra! Ne dőljön be a tévhiteknek!

Ha fáj a foga, fogorvoshoz megy, igaz? A sikerre ítélt webszövegekért is szakemberhez kell fordulnia!

A kreatív szövegírás egy külön szakma, amely folyamatos felkészülést, tanulást igényel, hiszen a jó webszövegírónak képben kell lennie a legújabb értékesítési trendekkel, tapasztaltnak kell lennie a webmarketingben, ismernie kell a piackutatás alapvető metódusait stb. Emellett fontos, hogy sajátos, utánozhatatlan írói stílussal, kifogástalan fogalmazóképességgel és empatikus készséggel rendelkezzen, hiszen mindez hozzájárul ahhoz, hogy sikeres szövegek kerüljenek ki a kezei közül. A felületes, átgondolatlan, száraz, vagy ne adj’ Isten lopott tartalommal feltöltött weboldalakat a Google cseppet sem szereti, így nem is fogja azokat megfelelő helyre sorolni, ami brutális hátrányt jelent napjaink piaci versenyében!

Ha szeretné turbó üzemmódba helyezni weboldalát, és stílusos, megkapó tartalommal prezentálni vállalkozását ügyfelei felé, igényelje szövegírói szolgáltatásunkat, melynek keretében vállaljuk:

Készséggel várjuk ajánlatkérésért, melyet követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, s egy baráti beszélgetés keretében meginterjúvoljuk Önt igényei kapcsán, s tanácsokkal látjuk el. Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

További szolgáltatásaink:

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére