Szolgáltatásaink - Reszponzív webdesign

Kényelmes, igényes, nyereséges – a reszponzív webdesign egy új horizontot nyitott meg a webfejlesztésben, amely számos előnnyel szolgál a felhasználók számára. Immáron mobil eszközökre, azaz okostelefonokra és táblagépekre optimalizált honlapokon is böngészhetnek az internet polgárai, amely lehetővé teszi, hogy ügyfelei, vásárlói akkor is teljes felhasználói élményt nyújtó felületen érjék el honlapját, amikor épp nem áll rendelkezésükre asztali számítógép!

A funkcionalitásában, felépítésében, arculatában is minőségi reszponzív weboldal segít Önnek abban, hogy még több potenciális partnerhez, vevőhöz jusson el az Ön által kínált termékpaletta vagy szolgáltatás – igényeljen reszponzív webdesignt újonnan készülő vagy már meglévő honlapjához! Ígérjük, nem fog csalódni.

A reszponzív design és ami mögötte van...
Használja ki Ön is a modern technológia előnyeit!

Azt nem mondjuk, hogy a Vasember, vagyis Tony Stark hipercool informatikai berendezései hamarosan minden háztartás alapelemei lesznek, de egy biztos: a technológia rohamos ütemben fejlődik, amelyből ma már Ön is profitálhat! Statisztikai adatokkal alátámasztott tény, hogy egyre többen böngésznek hordozható eszközökről, leggyakrabban okostelefontól vagy táblagépről.

Nem kell még temetnünk azért a jó öreg asztali pc-nket, de a friss tanulmányok rámutattak, hogy a deckstop nézetben internetezők száma csökkenésnek indult, miközben a hordozható készülékek egyre inkább teret nyernek. A modern böngészők már okostelefonokon és tableteken is megjelentek, tehát e készülékekkel is böngészhető bármelyik weblap, de nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségben! A kényelmetlen, zavaros, végeláthatatlannak tűnő site-okkal senkinek nincs kedve, ideje, türelme kínlódni, így inkább elhagyják az oldalt – ezt a mai piaci viszonyok mellett egyik weboldal tulajdonosa sem engedheti meg magának, így az Öné sem! Vegye fel a tempót a korszerű technológia diktálta irammal, döntsön a reszponzív design mellett, hiszen egész egyszerűen nincs mit vesztenie – csak nyerhet vele!

Egyszerű, mégis sokoldalú!

A reszponzív weboldal lényege, hogy noha egy honlapja van, az különbözőképpen reagál az egyes képernyők méretére: csökken a szélessége, megváltozik az oszlopok, a menüpontok elrendeződése, azért, hogy a mobil készülékek kisebb kijelzőjén is ugyanolyan áttekinthető, logikus felépítéssel és tartalommal lássa el funkcióját a weblap. Jó példa erre saját honlapunk: méretezze át böngészőablakát és lásson csodát. Ahogyan egy íróasztal elemei a fiókok, amelyeknek megvan a saját rendeltetésük, mégis az asztal, vagyis az egész részei, azt egészítik ki, teszik még sokrétűbbé, úgy a honlapnak is ilyen „jótékony kiegészítői” a mobil eszközökre optimalizált változatok.

A mobilverziók olyan plusz funkciókat is kaphatnak, amelyek a deckstop nézetben nem nyernének értelmet. Ilyen például a képernyő aljára beszúrt „Hívjon!” gomb, amely lehetővé teszi, hogy az érdeklődő készüléke segítségével a weboldalról közvetlenül érje el Önt vagy cége ügyfélszolgálatát.

Nemcsak az újonnan készülő weboldalak kaphatnak reszponzív webdesignt, már meglévő honlapokat is lehet mobileszközökre optimalizálni. Igényelje Ön is az általunk kínált reszponzív szolgáltatást, mert:

Kérje ajánlatunkat most, készséggel várjuk jelentkezését!

További szolgáltatásaink:

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére