Webáruház » Onlineszerszam.hu

Onlineszerszam.hu
[ Onlineszerszam.hu ]
BOSCH
[ BOSCH ]
Dremel
[ Dremel ]
Skil
[ Skil ]

A projekt

Egyszerű webáruházként indult és évekig mintapéldája volt azon internetes boltoknak, amit elég egyszer elkészíteni és mindenféle fejlesztések nélkül is irigylésre méltó forgalmat és piaci pozíciót szerezett. Igaz a 2007-es év óta eltelt esztendők (ahogy a mobiltelefonok világában is) jelentősek már egy weboldalnál, itt mégsem az elavultság miatt kellett újból a motorháztetőt felnyitni.

Első plusz feladatunk további két márkára épülő áruház integárálása volt (Skil és Dremel), megtartva az Onlineszerszam-os hangulatot dizájnt. Az utóbbi időkben pedig webes szolgáltatásait bővítették, így egyre több termék adatlapon találunk videót és tölthetünk le használati útmutatót.

Újdonságnak számít továbbá, hogy Magyarország határait elhagyva az oldal automatikusan Eurós árakra vált, valamint a bejelentkezett felhasználók kedvezményes árakat látnak.

A weboldal kiérdemli a legtöbbször lekoppintott honlapok fődíjat is, mivel gyakori probléma, hogy más weboldalakon feltűnnek az ide felvitt termékleírások. Legsúlyosabb merényletnek mégis azt könyvelhetjük el, amikor egy külföldi cég a teljes kinézetet lemásolta. Örülünk ugyan, hogy ennyire mintaértékűt alkothattunk, de szomorúak vagyunk, hogy ezt mások ellopják.
Hasonló népszerűség jellemzi az Epare a CCT és a BrixCity webáruházakat is.

Ügyfélről:
A Promise Kft-t már a legelején ügyfelünknek tekinthettük, hála egy korábbi szolgáltatásunknak, amikor is az ismeretség megköttetett. Az évek során több megbízást is kaptunk tőlük. A hosszú távú együttműködést ezúttal is köszönjük!

 

Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére