Webáruház » Lámpaláz

Lámpaláz.com
[ Lámpaláz.com ]
Főoldal
[ Főoldal ]

Ügyfél

Lámpaláz.com

A projekt

A lampalaz.com különböző típusú lámpákat (a hagyományos zseblámpáktól kezdve, a fejlámpákon át a reflektorokig) forgalmazó webáruház. Az oldalba rengeteg olyan egyedi funkció került beépítésre, ami nagyban segíti a látogatóit abban, hogy gyorsan és könnyedén megtalálják, majd minél egyszerűbben meg is rendelhessék a számukra megfelelő termékeket. Ilyen funkció például a részletes kereső, ahol az egyes szűrési opciókat kitöltve az oldal automatikusan (az oldal újratöltése nélkül) egy visszajelző dobozban kiírja, hogy hány darab termék az, amikre a beállított tulajdonságok teljesülnek.

A szállítási költségek optimalizálására egy különösen intelligens megoldást alkalmaztunk: a webáruház-rendszer automatikusan kiszámolja, hogy mekkora méretű csomag szükséges a kosárba tett tételek kiszállításához, így csak akkora szállítási költség terheli a vásárlót amennyibe annak feladása valójában kerül.

Az egyes kategóriákat kibontva, a benne található termékek listázásnál lehetőség van a népszerűség szerinti rendezésre, ugyanis a rendszer folyamatosan monitorozza az egyes termékek látogatottságát. Tovább haladva a termék adatlapokra, az egyedi képek és termékleírás mellett, szépen tagolt formában még számos hasznos információ kapott helyett az egyes elemlámpákról amik segítenek a választásban. Ilyen például a  fényerő mértéke (grafikus formában összehasonlítva egy hanyományos zseblámpa fényerejével), a lámpa ajánlott felhasználási területe, tartozékai vagy vízállósága, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Szintén itt kerül megjelenítésre a szállítási költség és idő. A rendszer figyeli, hogy az egyes termékből mennyi van raktáron, így az adatlapon a reális szállítási idő kerül kiírásra.

A rendelést visszaigazoló e-mailben kiküldésre kerül egy automatikusan generált nyomonkövetési kód amellyel a rendelések státusza könnyedén lekérhető. Elég csak az oldalon direkt erre a célra kialakított beviteli mezőbe beírni a kapott kódot, és a vásáró azonnal tájékoztatást kap rendelése aktuális állapotáról. Így folyamatosan, gyorsan és egyszerűen nyomon tudja követni csomagját.
 
Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »