Szolgáltatásaink - Hírlevélküldés

Akciók, hírek és érdekességek látványos, felhasználóbarát „csomagolásban”… Ugye Ön is szeretné, hogy ügyfelei, vásárlói gyorsan, első kézből értesüljenek cége újdonságairól? Az igényesen, esztétikusan szerkesztett, böngésző-kompatibilis, gondosan kiküldött hírlevelek vállalkozása legbiztosabb, leghatékonyabb hírnökei lesznek!

Igényelje hírlevélküldő szolgáltatásunkat, értesítse cége kihagyhatatlan ajánlatairól partnereit megbízható és vizualitásában, tartalmában is elsőrangú hírlevelekkel!

Adja hírül akcióit, újdonságait hatékony és ízléses hírlevelek formájában!

Az online hírlevelek olyan információs panelek, amelyek bizonyos időközönként e-mailben kerülnek kiküldésre, hagyományos esetben azok számára, akik előzetesen regisztráltak az Ön weboldalán, feliratkoztak erre a szolgáltatásra. Többféle hírlevél típus létezik, azonban a legtöbbnek promóciós, informáló célzata van. A hírlevél egy kapocs Ön és az ügyfelei, vevői közt, egy nem túl hivatalos, de nem is túl személyes közlemény, amely tartalmában, küllemében az Ön cégét reprezentálja, s az Ön cégének aktualitásairól értesíti a címzetteket. Biztosítja a folyamatos információáramlást, híreket és érdekességeket közvetít, miközben elad, hiszen vásárlásra, az Ön által kínált szolgáltatás igénybevételére, vagy weboldala meglátogatására ösztönöz. Megjelenésében exkluzív és esztétikus, szövege pontos, informatív és frappáns. Legalábbis mi a WebDebnél erre esküszünk.

Igényes, átgondolt hírlevél design: ugye Ön is komolyabban veszi a szép, minőségi kivitelezéseket?

Bizonyára Ön is nap mint nap találkozik különböző hírlevelekkel e-mail postafiókjában, s nyilván szívesebben olvassa el azokat, amelyek igényesen szerkesztve, átgondolt megoldásokkal informálják Önt. Ügyfelei, vevői is így vannak ezzel, ezért nem kérdés, hogy Önnek csak a legprofibb kivitelezésre szabad igent mondania. Címzettjei ezáltal fogják komolyan venni a levél tartalmát, így az Ön által kínált termékeket, szolgáltatásokat, információkat!

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, az aktuális trendek és szabványok ismeretében készséggel várjuk igényeit és elképzeléseit!

Hírlevél, amely biztosan eljut a címzetthez!

Cégünknek több éves tapasztalata van abban, miképpen oldja meg a hírlevelek kapcsán esetlegesen előálló problémákat, annak érdekében, hogy azok minden körülmények között eljussanak a címzettekhez, s ne minősüljenek kéretlen levélnek. Tisztában vagyunk azzal, milyen eljárások útján tudjuk a különböző levelezőprogramokban az eredetileg megálmodott levél designját, tartalmát megjeleníteni úgy, hogy az felhasználóbarát módon közölje az információkat olvasójával. A túlterheléseket kiküszöbölendő egyesével, névre szólóan, inkább lassan kiküldve juttatjuk el a leveleket a címzettekhez.

Igény esetén weboldala admin felületére beépítünk egy olyan funkciót, amely már rendelkezik egy egyedi, kulturált levélsablonnal, így Önnek már csak be kell oda illesztenie a levél tartalmát. Ezáltal nemcsak esztétikailag lesz elsőrendű a hírlevele, de technikailag is megfelelően, tisztán jut el potenciális ügyfeleihez, vásárlóihoz.

Engedje, hogy levegyük a terhet a válláról, s legyen Önnek is brutálisan sikeres az e-mail marketingje!

Mi teljes körű megoldásokban gondolkozunk, s azon vagyunk, hogy minél több terhet levegyünk az Ön válláról. Ezért, ha átnyújtja részünkre a hírlevélbe szánt képeket, szöveget és a címlistát, mi akár az egész munkafolyamatot véghez tudjuk vinni Ön helyett! Sőt! Igény esetén megszövegezzük hírleveleit, illetve lefotózzuk termékeit is, hiszen a levelek tartalma elképesztően sokban hozzájárul ahhoz, hogy mennyire lesz hatékony az Ön hírlevél promóciója! Itt az ideje, hogy kihasználja Ön is a hírlevelekben rejlő lehetőségeket!

Igényelje hírlevélküldő szolgáltatásunkat, kérjen ajánlatot már ma, illetve tekintse meg ehhez kapcsolódó szolgáltatásainkat (Szövegírás, Termékfotózás, Weboldalkészítés) is!

További szolgáltatásaink:

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére